Documenten

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste documenten. Heeft u vragen of mist u iets, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemeen

Informatieve gids over ons Montessori Kindcentrum

Met veel trots presenteren we onze MKC-gids en kalender voor het schooljaar '23-'24. Hierin staat over onderwijs en opvang allerlei informatie.
Wilt u inhoudelijk en praktisch nog wat meer weten, dan hebben wij ook nog bouwboekjes en kunt u natuurlijk altijd langskomen.

Veiligheidsplan

Om de veiligheid te borgen van al onze kinderen en medewerkers, hebben we een aantal belangrijke reglementen en afspraken op een rij gezet. 

Aanmeldformulier school en/of opvang

Hieronder kunt u het aanmeldformulier voor school en opvang downloaden. Dit kunt u invullen om aan te geven dat u serieuze interesse heeft in een plek op ons MKC.

Pedagogisch Beleidsplan

Hier kunt u alle informatie vinden over onze pedagogische visie en uitwerking daarvan binnen ons kindcentrum. Ook staat er veel praktische informatie in over de opvang.

GGD rapport BSO

Hier vindt u het meest recente GGD rapport m.b.t. onze buitenschoolse opvang

Formulier voor het aanvragen van extra verlof voor uw kind(eren)

Wanneer u extra verlof wenst voor uw kind(eren) bent u verplicht dit geruime tijd van tevoren aan te vragen bij de directie van Montessori Delft.

Middels dit formulier kunt u deze aanvraag indienen. U krijgt het dan via de leerkracht van uw kind(eren) terug met de beslissing van de directie.

Algemene Voorwaarden Kindcentrum

Hier vindt u de algemene voorwaarden voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang op ons MKC

Jaarverslag van de vereniging

Hieronder vindt u het meest recente (financiele) bestuursjaarverslag van de vereniging.