Documenten

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste documenten. Heeft u vragen of mist u iets, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemeen

Veiligheidsplan

Om de veiligheid te borgen van al onze leerlingen en medewerkers, hebben we een aantal belangrijke reglementen en afspraken op een rij gezet. 

Inschrijfformulier

Hieronder kunt u het inschrijfformulier voor de school downloaden, eventueel aanmelden van uw kind voor de peutergroep dient u via Kindplanner te doen

Pedagogisch Beleidsplan

Hier kunt u alle informatie vinden over onze pedagogische visie en uitwerking daarvan binnen ons kindcentrum. Ook staat er veel praktische informatie in over de opvang.

Informatieve gids over ons Montessori Kindcentrum 2018-2019

Onze gids heet dit schooljaar nog schoolgids. Wij zijn sinds 4 februari 2019: Montessori Delft, onderwijs & opvang. Vanaf volgend schooljaar zal er een nieuwe, aangepaste gids beschikbaar zijn.

Formulier voor het aanvragen van extra verlof voor uw kind(eren)

Wanneer u extra verlof wenst voor uw kind(eren) bent u verplicht dit geruime tijd van tevoren aan te vragen bij de directie van Montessori Delft.

Middels dit formulier kunt u deze aanvraag indienen. U krijgt het dan via de leerkracht van uw kind(eren) terug met de beslissing van de directie.