Documenten

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste documenten. Heeft u vragen of mist u iets, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemeen

Informatieve gids over ons Montessori Kindcentrum

Met veel trots presenteren we onze MKC-gids en kalender voor het schooljaar '24-'25. Hierin staat over onderwijs en opvang allerlei informatie.
Wilt u inhoudelijk en praktisch nog wat meer weten, dan hebben wij ook nog bouwboekjes en kunt u natuurlijk altijd langskomen.

Veiligheidsplan

Om de veiligheid te borgen van al onze kinderen en medewerkers, hebben we een aantal belangrijke reglementen en afspraken op een rij gezet. 

Aanmeldformulier school en/of opvang

Hieronder kunt u het aanmeldformulier voor school en opvang downloaden. Dit kunt u invullen om aan te geven dat u serieuze interesse heeft in een plek op ons MKC.

Pedagogisch Beleidsplan

Hier kunt u alle informatie vinden over onze pedagogische visie en uitwerking daarvan binnen ons kindcentrum. Ook staat er veel praktische informatie in over de opvang.

Formulier voor het aanvragen van extra verlof voor uw kind(eren)

Wanneer u extra verlof wenst voor uw kind(eren) bent u verplicht dit geruime tijd van tevoren aan te vragen bij de directie van Montessori Delft.

Middels dit formulier kunt u deze aanvraag indienen. U krijgt het dan via de leerkracht van uw kind(eren) terug met de beslissing van de directie.

Algemene Voorwaarden Kindcentrum

Hier vindt u de algemene voorwaarden voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang op ons MKC

Jaarverslag MR