Documenten

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste documenten. Heeft u vragen of mist u iets, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Algemeen

Veiligheidsplan

Om de veiligheid te borgen van al onze leerlingen en medewerkers, hebben we een aantal belangrijke reglementen en afspraken op een rij gezet. 

Pedagogisch Beleidsplan

Hier kunt u alle informatie vinden over onze pedagogische visie en uitwerking daarvan binnen ons kindcentrum. Ook staat er veel praktische informatie in over de opvang.

Informatieve gids over ons Montessori Kindcentrum 2021-2022

Met veel trots presenteren we onze MKC-gids en kalender voor het schooljaar 2021-2022. Hierin staat over onderwijs en opvang allerlei informatie.
Wilt u inhoudelijk en praktisch nog wat meer weten, dan hebben wij ook nog bouwboekjes en kunt u natuurlijk altijd langskomen.

GGD rapport KDV

Hier vindt u het meest recente onderzoek dat de GGD heeft gedaan naar onze kinderopvang.

Formulier voor het aanvragen van extra verlof voor uw kind(eren)

Wanneer u extra verlof wenst voor uw kind(eren) bent u verplicht dit geruime tijd van tevoren aan te vragen bij de directie van Montessori Delft.

Middels dit formulier kunt u deze aanvraag indienen. U krijgt het dan via de leerkracht van uw kind(eren) terug met de beslissing van de directie.

Algemene Voorwaarden Kindcentrum

Hier vindt u de algemene voorwaarden voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang op ons MKC

GGD rapport BSO

Hier vindt u het meest recente GGD rapport m.b.t. onze buitenschoolse opvang